Českobudějovicko Českokrumlovsko Jindřichohradecko Karlovarsko Písecko Prachaticko Praha-město Strakonicko Táborsko

V Masných krámech odstartují pstruhovou sezónu

ČESKÉ BUDĚJOVICE - 14.04.2012 16:20


V pondělí 16. dubna začne ve vyhlášené českobudějovické restauraci Masné krámy pstruhová sezóna. Masné krámy budou po celý příští týden nabízet speciality z čerstvých šumavských pstruhů i dalších ryb. Pstruzi pocházejí z vyhlášeného Pstruhařství Mlýny, které má registrovanou ochrannou známku Šumavský pstruh.

"Velmi zajímavým zpestřením pro veřejnost bude ukázka porcování celého čerstvého tuňáka o hmotnosti asi 50 kg, kterou předvede specialista na úpravu ryb ze společnosti MAKRO Cash & Carry ČR. Ukázka porcování začne ve středu 18. dubna od 18:00 a připravené steaky začneme ihned nabízet hostům," říká Tomáš Olejník, vedoucí oddělení gastro Budějovického Budvaru.

arm



Související zprávy

Masné krámy zahajují pstruhovou sezónu

15.04.2013 15:18

Českobudějovický student uspěl v mezinárodní soutěži kuchařek

19.12.2012 08:15

Někdejší restaurace U Slovanské lípy opět ožívá: bude v ní Olivier

29.08.2012 11:13

V Masných krámech odstartují pstruhovou sezónu

14.04.2012 16:20

V Budějovickém mlsání předčila učeňka z Písku i dospělé

11.11.2011 11:43